Suzuki

Körglädje i varje detalj
Nu tar vi nästa steg i hybridiseringen av vårt Swiftprogram och presenterar nyheten att hela vårt utbud av manuella Swift, inklusive 4×4, nu får Suzukis egna 12V-hybridlösning. Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem och intelligent fyrhjulsdrift gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen.
Swift Sport.
Mycket förarunderhållning för rimliga pengar
Med turbomotor, avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass ger Swift Sport den ultimata ”körglädje per krona”-upplevelsen!
Suzuki Vitara 4×4
En riktig SUV
Med Vitara 4×4 kommer du alltid fram, oavsett väglag. Vitara är en riktig fyrhjulsdriven SUV, utrustad med klassledande säkerhet redan som standard. I Vitara finns autobroms med fotgängaravkänning, filbytes- och trötthetsvarnare samt trafikskyltsigenkänning. Den har även dödavinkelvarnare och varning för bakomvarande trafik när du backar.
Nu kommer Vitara som hybrid! I Suzukis 48V-hybridsystem laddas batteriet under färden, du slipper tänka på att hitta laddstolpar. Dessutom har den lägre utsläpp, mindre bränsleförbrukning och lägre fordonsskatt.
Välj Vitara 4×4 för en resa utan kompromisser.
Rymlig, flexibel crossover för den aktive
S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst sagt dynamisk styling – känsla, kvalitet och aerodynamik.
Nu kommer S-CROSS som hybrid! I Suzukis 48V-hybridsystem laddas batteriet under färden, du slipper tänka på att hitta laddstolpar. Dessutom har den lägre utsläpp, mindre bränsleförbrukning och lägre fordonsskatt.
Välj S-CROSS och få det bästa av två världar.
Suzuki Ignis. En smidig och lättkörd citybil. Alltid med fyrhjulsdrift
Suzuki Ignis är som en stor SUV. Fast liten. Med fyrhjulsdrift och hög markfrigång tar den sig fram som bara större bilar brukar göra. Och tar plats där de stora inte platsar. Utrustad med bland annat pekskärm, alufälgar 16” och backkamera.
Ikonen Jimny
För knappt 50 år sedan lanserades den första fyrhjulsdrivna bilen från Suzuki. Jimny blev en omedelbar succé och är sedan dess något av en ikon. Och nu äntligen är nya Jimny här! Kraftfull, tuff och utrustad med AllGrip Pro. Suzukis mest kompetenta 4×4-system med bland annat lågväxel.
Dessutom utsedd till årets SUV av Högsta Växelns läsare.